Parke Altı Isıtma Sistemleri Kullanışlı Mı?

Parke Altı Isıtma Sistemleri Kullanışlı Mı?

27 Temmuz 2019 tarafından in Genel

Yerden ısıtma sistemlerinin günümüzde ne kadar kullanışlı olduğunu bilmeyen yoktur. Pek çok mekanda, akıllı konut ve binalarda, ofislerde ve büyük kuruluşlarda kullanılan yerden ısıtma sistemleri, hem konforlu hem de güvenli ısınma sistemi arayışında olan bireylerin oldukça memnun kaldıkları ısınma türlerinden bir tanesi olarak bilinmektedir. Hamamlara ya da ofislere kolaylıkla döşenebilen yerden ısıtma sistemleri, en çok evlerde ve parke ya da ahşap döşemelerde kullanılmaktadır. Yerden ısıtma sistemleri m2 fiyatları, döşenen alana ve kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterse de diğer ısınma türlerine göre oldukça ucuz ve kullanışlı oldukları bilinmektedir.

Parke Ve Zemine Zarar Vermeyen Kolay Döşeme

Parke altı ısıtma sistemleri, kullanışlı mı diye pek çok birey merak etmekte ve bu sistemi yaptırmakta kararsız kalmaktadır. Her ne kadar yerden ısıtma sistemleri yaygınlaşmış olsa da günümüzde hala bu tarz ısınma türlerinden haberi olmayan bireyler bulunmaktadır. Pek çok kullanıcı ve firma yorumlarına bakıldığında, yerden ısıtma sistemlerinin oldukça kullanışlı ve döşemelere zarar vermeyen yapıda tasarlandıkları bilinmektedir. Döşeme oluşturulan parke ya da ahşaba asla zarar vermeyen yerden ısıtma sistemleri, zaman içerisinde döşemenin zarar görmemesi adına özel kaplama sistemlerle döşeme altına yerleştirilmektedir. Isıtma kablosu fiyatları, döşenen alana göre farklılık gösteren yerden ısıtma sistemlerinde düşük maliyet ve yüksek performans esas alınmakta olup, çalışan personellerin tamamı ahşaba zarar gelmemesi adına titizlikle çalışmaktadır.

Sıcaklığı Tüm Mekana Eşit Yayan Kullanışlı Yapı

Parke altı ısıtma sistemlerinin kullanışlı olmasının diğer bir nedeni ise ısıyı tüm mekana eşit olarak yaymasından geçmektedir. Diğer ısınma türlerinde bile ısı peteğin olduğu bölgelerde yoğunlaşmasına rağmen, yerden ısıtma sistemlerinde, elektrikli kablolar tüm zemine döşendiği için ısı mekan içerisinde eşit olarak yayılmaktadır. Bu durum ise evin ya da mekanın eşit derece de ısınmasına yardımcı olurken, enerji tasarrufu oluşturması noktasında da son derece önemlidir. Yerden ısıtma elektrik sarfiyatı noktasında kullanıcılarına yardımcı olan bir ısınma sistemi olmasının yanı sıra petek ve tesisat kullanımı olmadığı için modern ve sade bir görüntü oluşturulması noktasında da son derece kullanışlıdır.

Parke altı ısıtma sistemleri hakkında bilgi almak ve bu sistemlerin fiyatlarını öğrenmek için Parke Altı Yerden Isıtma Sistemlerimize bakabilirsiniz.

Dili Değiştir
    Sepet
    Sohbeti Başlat
    ISITMAX A.Ş
    Merhaba, ben Volkan Şimşirkaya. Ürünlerimiz, fiyatlar, teknik destek ve diğer konularda hızlıca yardımcı olabilirim. Lütfen sohbet başlatınız