Parke ve Zemin Altı Isıtma Sistemleri

Parke ve Zemin Altı Isıtma Sistemleri

27 Temmuz 2019 tarafından in Genel

Yerden Elektrikli Isıtma Sistemleri

Kış aylarının kabusu olan ısınma sorununa karşın; bütçenize uygun ve rahat ısıtma sağlayan yöntemlerinden biri olan yerden ısınma elektrikli kullanım ile termostat bağlantılı ve ayarlanabilir bir tesisat sistemidir. Isıtmax ısınma ile ekonomik ve sağlıklı ısınmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Kullanılan akıllı termostat sayesinde yakıt tasarrufu ile paranız cebinizde kalacaktır.

Yerden Isıtma Sistemleri Yararları Ve Zararları

Evinizde, iş yerinizde ve kapalı ortamlarda kullandığınız pek çok ısıtma sistemi, hava akımı oluşturur ve gözle görülmeyen maytların yayılmasına neden olur. Bu durum sizin ve aileniz için son derece sağlıksızdır. Yerden ısıtma sistemleri toz karşıtı olduğu için sağlıklı sistemlerdir. Seramik zeminlerde yerden ısıtma sistemi etkin bir ısıtma sağlar. Ayrıca yerden ısınan sistemde konfor ön plandadır. Diğer ısıtma sistemlerinde yer kaplayan petekler olmayacak ve size daha fazla alan kalacaktır. Yine petek ve radyatör bakımı daha yüksek maliyetlerde bakım ve onarım gerektirir. Yerden ısıtma sistemi için temizlik ve bakım, 2 yılda bir yapılabilmektedir. İlk döşenen ısıtma sistemi 4-5 yıl bakım istemezken, sistemin kir tutması durumunda ise sık sık temizlik gerekmektedir. Fakat bakım maliyetleri daha düşüktür. Yerden ısınma sistemleri zararları içeriğinde, geç devreye girmesi ve ısınma süreci uzun olması olabilir. 2- 4 saat gibi bir süre ısınma gerçekleşirken, kapatılma sonucu geç ısınma devam edecektir. Diğer ısınma sistemleri için bu süreler çok kısadır. Kapatılsa dahi yine hızlı bir şekilde eviniz veya ortam ısınacaktır. Kısacası yerden ısınan sistem özellikleri bakımından; eksileri az, artıları fazla bir sistemdir.

Isıtma Sistemleri ve M2 fiyatları

Yerden ısıtma fiyatları ve sistem farklılıkları bakımından hesaplanıp bilgi verilmektedir. Özellikle kullanım alanı açısından, kullanılan malzeme de fiyat değişikliğinde etkilidir. Farklı ve kişisel istekler bile fiyat aralığında farklara neden olabilir. Kurulum ücretleri ortalama 500 TL ile 1000 TL arasında değişirken, standart yerden ısıtma sistemi metrekare fiyatları 5 TL ile 20 TL arasındadır. Fiyatlar Euro cinsinden müşteriye yansımaktadır. İsteğinize bağlı daha iyi malzeme ve kaliteli ürünler tercih edebilirsiniz. Bu yüzden fiyatları, plan ve projeden sonra almanız daha uygun olacaktır. Eğer birkaç katlı bir yere ısıtma sistemi düşünüyorsanız, kat karşılığı fiyatlar hesaplanmaktadır. Sağladığı fayda ve ekonomi tasarrufu ile ilerleyen zamanlarda bu maliyetlere değer bir sistem olduğunu göreceksiniz.

Yerden ısıtma üzerine döşenebilen sistemler hakkında bilgi almak ve bu sistemlerin fiyatlarını öğrenmek için Parke ve Zemin Altı Isıtma Sistemlerimize bakabilirsiniz.

 

Dili Değiştir
    Sepet
    Sohbeti Başlat
    ISITMAX A.Ş
    Merhaba, ben Volkan Şimşirkaya. Ürünlerimiz, fiyatlar, teknik destek ve diğer konularda hızlıca yardımcı olabilirim. Lütfen sohbet başlatınız